Tandblegning

Har du fået misfarvede tænder pga. tobak, kaffe/te, rødvin eller fødevarer, kan en tandblegning udbedre dette. Tandlægerne i Brønshøj har rig erfaring med tandblegninger og udfører disse med flotte resultater.

Procedure for tandblegning

For at beskytte tandkødet mod blegemidlet anvendes der en gummimembran omkring de tænder skal bleges. Blegemidlet påføres på de misfarvede områder, og blegemidlet skiftes hvert 10.-15. minut.

Hele tandblegningen varer ca. 1 time, og såfremt det er nødvendigt, kan behandlingen gentages 2-3 gange med 1 uges mellemrum, men én behandling vil ofte være tilstrækkelig. Prisen på en tandblegning kan ses på vores side med priser.

Bivirkninger ved tandblegning

Tænderne kan blive lettere kuldefølsomme og irritation af tandkødet kan forekomme, men dette forsvinder efter få dage. Tandblegning er ikke egnet til patienter med kraftigt slidte og/eller kuldefølsomme tænder eller blottede tandhalse.

Tandblegnings-effekt og holdbarhed

Hvor længe en tandblegning holder afhænger meget af patientens livsstil. Tandblegning må ikke gentages for ofte og tidligst efter 2-3 år.