Om os

Hos Tandlægerne i Brønshøj er det den individuelle patients behov der er i fokus.

Vi tilpasser behandlingerne efter dine behov, og det er også dig der er med til at bestemme tempoet under behandlingen. Skulle du lide af Tandlægeskræk, har vi erfaren personale der kan hjælpe dig med nogle øvelser før og under behandlingen,så du kan få en god oplevelse med hjem.

For os er det vigtigt, at du føler dig tryg og har tillid til til din tandlæge og klinikassistent.

Vi ligger derfor vægt på materialer af højeste kvalitet og et professionelt personale med flere års erfaring, så du føler dig tryg hver eneste gang du skal til behandling hos os.

Nedenstående finder du beskrivelser af personalet hos Tandlægerne i Brønshøj.

Tandlæge Katrine Zuraigat

Katrine Zuraigat er uddannet tandlæge fra Tandlægeskolen ved Københavns Universitet i 2008. Hun varetager alle almene former for tandbehandling med særligt fokus på rodbehandlinger, krone- og brokonstruktioner samt behandling af patienter med tandlægeskræk.

Katrine er en rutineret tandlæge med stor erfaring og ekspertise. Hun besidder en stor følelse af ansvar og empati for sine patienter og er meget omhyggelig med at få den enkelte patient til at føle sig tryg og tilpas samt at have tillid til hende uanset behandlingen.

Hun sikrer sig den seneste teoretiske såvel som praktiske viden om forskellige behandlingsmuligheder ved løbende at efteruddanne sig, og prioriterer kvalitet og æstetik højt i sit virke som tandlæge.

Foruden at være tandlæge, har Katrine undervist i klinisk fællesundervisning for 9-10. semester studerende og for afdelingen parodontologi på Tandlægeskolen ved Københavns Universitet.

Dygtige og søde behandlere

Tandlæge Katrine og Tandlæge Zobia er yderst kompetente og professionelle og har tilsammen over 25 års erfaring.

Tandlæge Zobia

Zobia er uddannet tandlæge fra Tandlægeskolen ved Københavns Universitet. Zobia er en erfaren tandlæge der varetager alle almene former for tandbehandling. Zobia er professionel, ansvarlig og smilende og er dedikeret omkring faglighed, og behandler altid efter højeste standard.

Behandlerne holder sig opdateret med de nyeste metoder og videreuddanner sig løbende ved at deltage i relevante kurser, konferencer og messer.

Uanset hvilken tandbehandling du ønsker tilbyder vi en professionel behandling hvor vi sætter fokus på dig og dine behov.

Din tryghed og tillid er vigtig!

3 dygtige og søde klinikassistenter/elever

Vores søde klinikassistenter/elever støtter vores tandlæger i at yde en nænsom og professionel behandling som vi ønsker du bliver tilfreds med og som vi kan stå inde for. Derfor er teamwork, samarbejde, åbenhed, ærlighed og integritet vitalt på klinikken.

Vi har fokus på dig ved at udvise omsorg og lydhørhed.

Patient citater

Jeg føler mig altid tilpas og tryg hos Tandlægerne i Brønshøj da de yder et højt service niveau, og jeg har nu været patient i over 20 år.

Lars Andersen

Jeg har gået hos Tandlægerne i Brønshøj i årevis, og de yder altid en ekstra god service, hvor der bliver taget hensyn til mig under behandlingerne i form af extra pauser, da jeg lider af tandlægeskræk.

Christina Roosefeldt

Jeg havde akut brug for at komme til tandlægen, og Tandlægerne i Brønshøj, tog mig ind samme dag som jeg ringede og sørgede for at jeg ikke skulle gå med smerten

Kenneth Bo Jensen